Νέα

Το DIVERSIFY (www.diversifyfish.eu, 7FP-KBBE-GA602132) είναι ένα πενταετές ερευνητικό πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Δεκέμβριο του 2013, στο οποίο συμμετέχουν 38 εταίροι που προέρχονται από 12 Ευρωπαϊκές χώρες. Το DIVERSIFY συντονίζεται από το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών.

DIVERSIFY: Ένα πενταετές ερευνητικό πρόγραμμα

Ένα από τα έξι είδη που μελετά το DIVERSIFY
είναι το μαγιάτικο, το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον
για τον τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας στην Μεσόγειο,
δεδομένης της εξαιρετικής ποιότητας σάρκας που διαθέτει,
της υψηλής θέσης που κατέχει στις προτιμήσεις των καταναλωτών,
ενώ είναι γνωστό παγκοσμίως.

DIVERSIFY: Ένα πενταετές ερευνητικό πρόγραμμα

  • Ο ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ στο πλαίσιο του προγράμματος έχει αναλάβει την διεξαγωγή στις εγκαταστάσεις του, μεθόδων σχετικά με την αναπαραγωγή μαγιάτικου (Seriola dumerili) και την εκτροφή κρανιού (Argyrosomus regius). Ειδικότερα η εταιρία έχει αναλάβει τη εκτροφή γεννητόρων μαγιάτικου με σκοπό την παραγωγή αυγών, την εκκόλαψη αυτών καθώς και την εκτροφή των (πάχυνση).

    Το 2016 στις εγκαταστάσεις μας καταφέραμε να συλλέξουμε αυγά , να τα εκκολάψουμε ,να πάρουμε γόνο , και να εκτρέφουμε ένα μικρό αριθμό ψαριών στα κλουβιά μας .

Το MEAGRE ARGO λαμβάνει το Superior Taste Award με 2 Χρυσά Αστέρια

 18850 MEAGRE ARGO1 1

Mάθετε για την ποιότητα των προϊόντων μας

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  |  210 46 65 600

Γίνετε συνεργάτης